Forskjell mellom versjoner av «Whiskywiki:Ukens bilde/Uke 49, 2009»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: {{Utvalgt bilde info | Bildenavn = Linkwood sign.JPG | Fotograf = Ragnhild S. Lervik | Billedtekst = Knoppsvane (Mute swan/''Cygnus olor'') hos Linkwood, som også er avbildet på ...)
 
 
Linje 2: Linje 2:
 
| Bildenavn  = Linkwood sign.JPG
 
| Bildenavn  = Linkwood sign.JPG
 
| Fotograf    = Ragnhild S. Lervik
 
| Fotograf    = Ragnhild S. Lervik
| Billedtekst = Knoppsvane (Mute swan/''Cygnus olor'') hos [[Linkwood]], som også er avbildet på [[Flora & Fauna]]-tapningene fra [[destilleri]]et. Andre destilleriers tapninger i serien har sine egne motiv. For å gjøre det hele billigst mulig valgte man samme flasketype til alle og fikk laget et generisk etikettdesign der det ble avsatt plass til litt tekst om destilleriet og omegn samt plass til et lite bilde av et dyr eller en plante som man kan finne i nærheten av destilleriet. I Linkwood sitt tilfelle ses de samme svanene svømmende i en dam utenfor destilleribygningen, mens Bladnoch har orkidéen «broad leaved helleborine» som vokser i området.  
+
| Billedtekst = Knoppsvane (Mute swan/''Cygnus olor'') hos [[Linkwood]], som også er avbildet på [[Flora & Fauna]]-tapningene fra [[destilleri]]et. Andre destilleriers tapninger i serien har sine egne motiv. For å gjøre det hele billigst mulig valgte man samme flasketype til alle og fikk laget et generisk etikettdesign der det ble avsatt plass til litt tekst om destilleriet og omegn samt plass til et lite bilde av et dyr eller en plante som man kan finne i nærheten av destilleriet. I Linkwood sitt tilfelle ses de samme svanene svømmende i en dam utenfor destilleribygningen, mens [[Bladnoch]] har orkidéen «broad leaved helleborine» som vokser i området.  
 
}}
 
}}

Nåværende revisjon fra 29. nov. 2009 kl. 23:55

Linkwood sign.JPG
Foto: Ragnhild S. Lervik
Knoppsvane (Mute swan/Cygnus olor) hos Linkwood, som også er avbildet på Flora & Fauna-tapningene fra destilleriet. Andre destilleriers tapninger i serien har sine egne motiv. For å gjøre det hele billigst mulig valgte man samme flasketype til alle og fikk laget et generisk etikettdesign der det ble avsatt plass til litt tekst om destilleriet og omegn samt plass til et lite bilde av et dyr eller en plante som man kan finne i nærheten av destilleriet. I Linkwood sitt tilfelle ses de samme svanene svømmende i en dam utenfor destilleribygningen, mens Bladnoch har orkidéen «broad leaved helleborine» som vokser i området.