Whiskywiki:Ukens bilde/

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
Ukens bilde. Arkiv for 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015
Oppdater siden

Ukens bilde er en bolk på hovedsiden som blir oppdatert en gang i uken med et utvalgt bilde fra vår Whiskywiki, sammen med en kort tekst til. Det nåværende utvalgte bildet på hovedsiden er:

070501 talisker lynearm c.jpg
Foto: Ragnhild S. Lervik
Her er et bilde fra Talisker som viser wash stillens lyne arm. Den er medvirkende til nyspritens karakter, da den er med og påvirker refluks av alkoholdampene inne i destillasjonsapparatet.


vis


Neste ukes bolk er:

Aberlour still.jpg
Foto: Ragnhild S. Lervik
Aberlour er et av de store Speysidedestilleriene, og er særlig kjent for sin sherrylagrede whisky. Den er esterrik og krydret, med innslag av epler. På besøkssenteret kan man kjøpe og tappe sin sin egen flaske med fatstyrke Aberlour rett fra eikefatet.


Bildene må legges inn på Whiskywiki:Ukens bilde/Uke (U)U der (U)U er et ett- eller tosifret uketall (men koblet ut fra 2015: og ÅÅÅÅ er firesifret årstall), bruk Whiskywiki:Ukens bilde/ for å finne de korrekte adressene. For øyeblikket gir dette følgende resultat: Whiskywiki:Ukens bilde/Uke 25. Disse blir da automatisk lastet opp på hovedsiden når den nye uken starter (midnatt, natt til mandag). De trenger ikke arkiveres, ettersom dette skjer automatisk (se meny ovenfor).

For tiden tar vi ikke innspill med forslag til ukens bilde.