Forskjell mellom versjoner av «Whiskywiki:Om»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
Whiskywiki er [[Norsk MaltWhiskyLag]]s forsøk på å dele den whiskykunnskapen som finnes fordelt på lagets medlemmer med medlemmene og med resten av verden. Det er et forsøk på å følge opp lagets [http://www.nmwl.no//index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=25 formålsparagraf]: NMWL skal bidra til utbredelsen av skotsk single [[maltwhisky]] som en kulturtradisjon også i Norge, samt styrke medlemmenes forhold til denne edle drikk.
+
[[Bilde:Pris_til_wiki_owf.jpg|thumb|Lars Helge Eklund (midten) og Erlend Refsdal (t.h.) mottar [[Oslo Whiskyfestival]]s pris fra [[Chris Maile]], 7. november 2009. {{byline|Ragnhild S. Lervik}}]]
 +
'''Whiskywiki''' er [[Norsk MaltWhiskyLag]]s forsøk på å dele den whiskykunnskapen som finnes fordelt på lagets medlemmer med medlemmene og med resten av verden.  
 +
 
 +
Det er et forsøk på å følge opp lagets [http://www.nmwl.no/?page_id=12 formålsparagraf]: NMWL skal bidra til utbredelsen av skotsk single [[maltwhisky]] som en kulturtradisjon også i Norge, samt styrke medlemmenes forhold til denne edle drikk.
  
 
[[Kategori:Whiskywiki]]
 
[[Kategori:Whiskywiki]]
 +
[[Kategori:Prisvinner Oslo Whiskyfestival]]

Revisjonen fra 8. nov. 2009 kl. 20:17

Lars Helge Eklund (midten) og Erlend Refsdal (t.h.) mottar Oslo Whiskyfestivals pris fra Chris Maile, 7. november 2009.
Foto: Ragnhild S. Lervik

Whiskywiki er Norsk MaltWhiskyLags forsøk på å dele den whiskykunnskapen som finnes fordelt på lagets medlemmer med medlemmene og med resten av verden.

Det er et forsøk på å følge opp lagets formålsparagraf: NMWL skal bidra til utbredelsen av skotsk single maltwhisky som en kulturtradisjon også i Norge, samt styrke medlemmenes forhold til denne edle drikk.