Forskjell mellom versjoner av «Whiskywiki:Om»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
Whiskywiki er Norsk MaltWhiskyLags forsøk på å dele den whiskykunnskapen som finnes fordelt på lagets medlemmer med medlemmene og med resten av verden. Det er et forsøk på å følge opp lagets [http://www.nmwl.no//index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=25 formålsparagraf]: NMWL skal bidra til utbredelsen av skotsk single maltwhisky som en kulturtradisjon også i Norge, samt styrke medlemmenes forhold til denne edle drikk.
+
Whiskywiki er [[Norsk MaltWhiskyLag]]s forsøk på å dele den whiskykunnskapen som finnes fordelt på lagets medlemmer med medlemmene og med resten av verden. Det er et forsøk på å følge opp lagets [http://www.nmwl.no//index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=25 formålsparagraf]: NMWL skal bidra til utbredelsen av skotsk single [[maltwhisky]] som en kulturtradisjon også i Norge, samt styrke medlemmenes forhold til denne edle drikk.
  
 
[[Kategori:Whiskywiki]]
 
[[Kategori:Whiskywiki]]

Revisjonen fra 22. sep. 2009 kl. 12:56

Whiskywiki er Norsk MaltWhiskyLags forsøk på å dele den whiskykunnskapen som finnes fordelt på lagets medlemmer med medlemmene og med resten av verden. Det er et forsøk på å følge opp lagets formålsparagraf: NMWL skal bidra til utbredelsen av skotsk single maltwhisky som en kulturtradisjon også i Norge, samt styrke medlemmenes forhold til denne edle drikk.