Forskjell mellom versjoner av «David Croll»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
 
(Én mellomliggende revisjon av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
'''David Croll''' er grunnlegger av [[The Number One Drinks Company]] sammen med Marcin Miller og jobber ellers bredt med whisky i Japan.
+
'''David Croll''' er grunnlegger av [[The Number One Drinks Company]] sammen med [[Marcin Miller]] og jobber ellers bredt med [[whisky]] i [[Japan]].
  
David Croll besøkte Japan for første gang i 1985 mens han jobbet i finanssektoren, og flyttet med jobben til Tokyo på begynnelsen av 1990-tallet. Siden den gangen har han arbeidet i Japan, minus ett år i Singapor og ett år i Skottland, men har gjort karriereskifte fra finans- til whisky-sektoren på slutten av årtiet.
+
David Croll besøkte Japan for første gang i [[1985]] mens han jobbet i finanssektoren, og flyttet med jobben til Tokyo på begynnelsen av 1990-tallet. Siden den gangen har han arbeidet i Japan, minus ett år i Singapore og ett år i [[Skottland]], men har gjort karriereskifte fra finans- til whisky-sektoren på slutten av årtiet.
  
Crolls selskap i Japan representerer [[Arran]], [[Springbank]], [[BenRiach]], [[Jura]] og [[Duncan Taylor]] i det japanske markedet. I tillegg drifter Croll den japanske avdelingen av [[Scotch Malt Whisky Society]], utgir den japanske utgaven av [[Whisky Magazine]] og organiserer Tokyo-utgaven av [[Whisky Live!]]
+
Crolls selskap i Japan, ''Whisk-e'', representerer [[Arran]], [[Springbank]], [[BenRiach]], [[Jura]] og [[Duncan Taylor]] i det japanske markedet. I tillegg drifter Croll den japanske avdelingen av [[Scotch Malt Whisky Society]], utgir den japanske utgaven av [[Whisky Magazine]] og organiserer Tokyo-utgaven av [[Whisky Live!]]
 +
 
 +
 
 +
== Eksterne lenker ==
 +
* [http://www.whisk-e.co.jp/ Whisk-es hjemmeside]
  
 
[[Kategori: Japansk whisky]]
 
[[Kategori: Japansk whisky]]
 
[[Kategori:Nålevende whiskypersonligheter]]
 
[[Kategori:Nålevende whiskypersonligheter]]

Nåværende revisjon fra 5. nov. 2009 kl. 11:19

David Croll er grunnlegger av The Number One Drinks Company sammen med Marcin Miller og jobber ellers bredt med whisky i Japan.

David Croll besøkte Japan for første gang i 1985 mens han jobbet i finanssektoren, og flyttet med jobben til Tokyo på begynnelsen av 1990-tallet. Siden den gangen har han arbeidet i Japan, minus ett år i Singapore og ett år i Skottland, men har gjort karriereskifte fra finans- til whisky-sektoren på slutten av årtiet.

Crolls selskap i Japan, Whisk-e, representerer Arran, Springbank, BenRiach, Jura og Duncan Taylor i det japanske markedet. I tillegg drifter Croll den japanske avdelingen av Scotch Malt Whisky Society, utgir den japanske utgaven av Whisky Magazine og organiserer Tokyo-utgaven av Whisky Live!


Eksterne lenker