Whiskywiki:Ukens artikkel

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
Ukens artikkel. Arkiv for 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015
Oppdater siden

Ukens artikkel er en bolk på hovedsiden som blir oppdatert en gang i uken med de første avsnittene fra en interessant eller aktuell artikkel fra vår Whiskywiki, kanskje også sammen med et bilde. Den nåværende versjonen av denne bolken på hovedsiden er:

Us Heit Distillery ligger i Frisia, en del av Nederland. De lager spesialøl, men også whiskyen med navn Frysk Hynder - oppkalt etter en hesterase. Ingen fast destillerikarakter, de lagrer spriten sin i all verdens fat. Dagsproduksjonen er helt minimal, 77 flasker.

Les mer: Us Heit Distillery

Vis


Neste ukes bolk er:

Oregon pine/Douglasgran har mange navn. Det ble opprinnelig benyttet når man laget washback der washen gjærer. Veden er tett og god, og egner seg godt til slik bruk. Treverket krymper ganske markant ved tørke, men sveller slik at tanken blir tett når det fuktes.

Les mer: Douglasgran

Artiklene må legges inn på Whiskywiki:Ukens artikkel/Uke (U)U der (U)U er et ett- eller tosifret uketall (koblet ut i 2015: og ÅÅÅÅ er firesifret årstall), bruk Whiskywiki:Ukens artikkel/2018 for å finne de korrekte adressene. For øyeblikket gir dette følgende resultat: Whiskywiki:Ukens artikkel/Uke 42. Disse blir da automatisk lastet opp på hovedsiden når den nye uken starter (midnatt, natt til mandag). De trenger ikke arkiveres, ettersom dette skjer automatisk (se meny ovenfor).

Vi praktiserer ikke for tiden innspill med forslag til ukens artikkel.