Kategori:Keepers of the Quaich

Fra Whiskywiki
(Omdirigert fra Keepers of the Quaich)
Hopp til: navigasjon, søk

The Keepers of the Quaich er en eksklusiv forening for mennesker som har en positiv historie med tilknytning til skotsk whisky, medlemsskap er kun for inviterte. Som medlem kan man bruke tittelen Keeper of the Quaich.

Foreningen ble grunnlagt høsten 1988 av ledende representanter fra whiskyindustrien og har som formål å bygge opp rundt prestisjen til skotsk whisky i Skottland og i resten av verden. Medlemmene er hentet fra industrien selv, både de som produserer whisky og de som har vært med på å promotere skotsk whisky. I tillegg er viktige whiskykjennere og personligheter i whiskymiljøet blitt invitert.

Keepers of the Quaich har hatt positiv innvirkning på industrien i minimum fem år og Masters of the Quaich er ledende personer som har vist spesielt stort engasjement i årene etter at de har blitt opptatt som Keepers.

Foreningens formålsparagraf lyder:

«To advance the standing and prosperity of one of Britain’s premier export industries, and to make more widely known its uniqueness, traditions, quality, service and benefits to the community it serves at home and in the markets of the world.»


Eksterne lenker


Kilder

The Keepers of the Quaich - The Society

Sider i kategorien «Keepers of the Quaich»

Under vises 12 av totalt 12 sider som befinner seg i denne kategorien.