Bar & Cigar

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
Bar&Cigar.jpg

Bar & Cigar er en bar i Oslo, adresse C.J. Hambros plass 2c, som drives av Ole Gunnar Hauso. Bar & Cigar har som mål å være best i Nord-Europa på cognac, whisky, sigar og kvalitetsøl, så ambisjonene er det ikke noe galt med. Nå er imidlertid hylleplassen ganske begrenset til å kunne oppfylle de ambisjonene, men de ligger nok lenger framme når det gjelder cognac, cigarer og øl, enn når det gjelder whisky.

Whiskyutvalget varierer og det er aldri helt greit å si sikkert hva som står i hylla. Bar & Cigar har nok ingen ambisjoner om kontinuitet i utvalget sitt, men heller et mål om å ha litt av hvert. Derfor finner du gjerne alt fra tapninger i Classic Malts-serien til svært gammel whisky og whisky fra uavhengige tappere. Men du vil nok aldri finne alle mulige slags whisky på Bar & Cigar.

Bar & Cigar er en av få puber med tjekkisk pilsner på fat. De har tidligere hatt Pilsner Urquell, og nå sist er det Budvar som har vært i krana. Bar & Cigar har også fått tappetårn fra Nøgne Ø, og det varierer omtrent fra uke til uke hvilket øl som serveres derfra. I kjøleskapet er det mye annet forskjellig øl; mye belgisk, men også et godt utvalgt av ulike øl fra Haandbryggeriet og Nøgne Ø.

Som alle andre må Bar & Cigar forholde seg til røykeloven, men de har en godt utbygd og oppvarmet uteplass for nytelse av cigar.
Åpningstider

Tirs-torsdag: 16:00-01:00

Fredag: 15:00-03:00

Lørdag: 19:00-03:00

Søndag: stengt

Mandag: One from the heart 19:00-23:00


Kontaktinfo