Forskjell mellom versjoner av «Whiskywiki:Ukens artikkel/Uke 38, 2010»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: '''Kininvie''' ble etablert av William Grant & Sons i 1990 for å levere maltwhisky til Grant sine blend. Noen regner det bare som et «halvt» destilleri, og er d...)
 
 
Linje 1: Linje 1:
'''Kininvie''' ble etablert av [[William Grant & Sons]] i [[1990]] for å levere [[maltwhisky]] til Grant sine [[blend]]. Noen regner det bare som et «halvt» destilleri, og er designet for å være smaksmessig mellom [[Glenfiddich]] og [[Balvenie]]. Tappet som [[single malt]] ved to anledninger. I februar [[2008]] ble [[Hazelwood reserve 17 years old]] lansert for Terminal 5 på Heathrow Airport, London. Det skal være den første [[OB|offisielle tapningen]] av Kininvie som single malt.
+
'''Kininvie''' ble etablert av [[William Grant & Sons]] i [[1990]] for å levere [[maltwhisky]] til Grant sine [[blend]]. Noen regner det bare som et «halvt» [[destilleri]], og er designet for å være smaksmessig mellom [[Glenfiddich]] og [[Balvenie]]. Tappet som [[single malt]] ved to anledninger. I februar [[2008]] ble [[Hazelwood reserve 17 years old]] lansert for Terminal 5 på Heathrow Airport, London. Det skal være den første [[OB|offisielle tapningen]] av Kininvie som single malt.
  
 
'''Les mer: [[Kininvie]]'''
 
'''Les mer: [[Kininvie]]'''

Nåværende revisjon fra 22. jul. 2010 kl. 09:51

Kininvie ble etablert av William Grant & Sons i 1990 for å levere maltwhisky til Grant sine blend. Noen regner det bare som et «halvt» destilleri, og er designet for å være smaksmessig mellom Glenfiddich og Balvenie. Tappet som single malt ved to anledninger. I februar 2008 ble Hazelwood reserve 17 years old lansert for Terminal 5 på Heathrow Airport, London. Det skal være den første offisielle tapningen av Kininvie som single malt.

Les mer: Kininvie