Whiskywiki:Personvern

Fra Whiskywiki
Revisjon per 13. aug. 2008 kl. 21:14 av Ragnhild (diskusjon | bidrag) (Ny side: Dersom du bare er inne og leser på Whiskywiki samles ikke mer informasjon om deg enn det som typisk samles i serverlogger på helt vanlige nettsider. Dette inkluderer slike ting som hvor i...)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Dersom du bare er inne og leser på Whiskywiki samles ikke mer informasjon om deg enn det som typisk samles i serverlogger på helt vanlige nettsider. Dette inkluderer slike ting som hvor i verden du er og hvilke søkeord som bragte deg hit, men ikke noe som kan knyttes til deg personlig.

For å bidra i Whiskywiki må du være medlem i Norsk MaltWhiskyLag. Artiklene du skriver og redigeringer du utfører blir knyttet til din brukerid. Dette kan benyttes til administrative formål, men NMWL kommer ikke til å benytte denne informasjonen utenfor wikiens «grenser». Husk allikevel at hvem som helst som har tilgang til internett kan lese det du har skrevet og eventuellt knytte det til deg. Skriv derfor ikke noe du ikke kunne blitt sitert på med fullt navn på forsiden av VG, Dagsavisen, Malvikbladet og så videre.