Forskjell mellom versjoner av «Trondheim Whiskyfestival»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
'''Trondheim Whiskyfestival''' ble arrangert første gang 13. april [[2013]] på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er [[Chris Maile]], som også er ansvarlig for [[Oslo Whiskyfestival]] og [[Tromsø whiskyfestival]]. Arrangøren fikk 238 besøkende, noe som er et større antall besøkende enn antall besøkende til den første Oslo Whiskyfestival.
+
'''Trondheim Whiskyfestival''' ble arrangert første gang i [[2013]] på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er [[Chris Maile]], som også er ansvarlig for [[Oslo Whiskyfestival]] og [[Tromsø whiskyfestival]]. Her kan du forvente å møte norske importører, representanter for whiskyindustrien og at det arrangeres [[masterclass]]. Whiskyfestivalen er en god anledning til å utvide sitt eget smaksspekter samt å omgås andre whiskyinteresserte i rolige omgivelser med spennende atmosfære.
Godt besøk gjorde at det allerede på arrangementsdagen ble bestemt [[:Festivaloversikt 2014|dato for 2014: 22. mars]].
+
  
 +
Trondheim whiskyfestival arrangeres 14. mars 2015 på Scandic Solsiden.
  
== Festivalens hjemmeside ==
+
 
[http://www.whiskyfestival.no/ www.whiskyfestival.no]
+
== Eksterne lenker ==
 +
[http://www.whiskyfestival.no/ Festivalens hjemmeside]
  
  

Revisjonen fra 28. des. 2014 kl. 08:38

Trondheim Whiskyfestival ble arrangert første gang i 2013 på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er Chris Maile, som også er ansvarlig for Oslo Whiskyfestival og Tromsø whiskyfestival. Her kan du forvente å møte norske importører, representanter for whiskyindustrien og at det arrangeres masterclass. Whiskyfestivalen er en god anledning til å utvide sitt eget smaksspekter samt å omgås andre whiskyinteresserte i rolige omgivelser med spennende atmosfære.

Trondheim whiskyfestival arrangeres 14. mars 2015 på Scandic Solsiden.


Eksterne lenker

Festivalens hjemmeside