Forskjell mellom versjoner av «Trondheim Whiskyfestival»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: '''Trondheim Whiskyfestival''' går av stabelen for første gang 13. april 2013 på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er Chris Maile, som også er ansvarlig for ...)
 
 
(8 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
'''Trondheim Whiskyfestival''' går av stabelen for første gang 13. april [[2013]] på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er [[Chris Maile]], som også er ansvarlig for [[Oslo Whiskyfestival]].
+
'''Trondheim Whiskyfestival''' ble arrangert første gang i [[2013]] på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er [[Chris Maile]], som også er ansvarlig for [[Oslo Whiskyfestival]] og [[Tromsø whiskyfestival]]. Her kan du forvente å møte norske importører, representanter for whiskyindustrien og at det arrangeres [[masterclass]]. Whiskyfestivalen er en god anledning til å utvide sitt eget smaksspekter samt å omgås andre whiskyinteresserte i rolige omgivelser med spennende atmosfære.
  
 +
Trondheim whiskyfestival arrangeres 14. mars 2015 på Scandic Solsiden.
  
== Festivalens hjemmeside ==
 
[http://www.whiskyfestival.no/ www.whiskyfestival.no]
 
  
 +
== Eksterne lenker ==
 +
* [http://www.whiskyfestival.no/ Festivalens hjemmeside]
 +
* [https://www.facebook.com/Trondheimwhiskyfestival Festivalen på Facebook]
  
 
[[Kategori:Whiskyfestivaler]]
 
[[Kategori:Whiskyfestivaler]]

Nåværende revisjon fra 28. des. 2014 kl. 08:39

Trondheim Whiskyfestival ble arrangert første gang i 2013 på Scandic Solsiden. Initiativtaker og festivalarrangør er Chris Maile, som også er ansvarlig for Oslo Whiskyfestival og Tromsø whiskyfestival. Her kan du forvente å møte norske importører, representanter for whiskyindustrien og at det arrangeres masterclass. Whiskyfestivalen er en god anledning til å utvide sitt eget smaksspekter samt å omgås andre whiskyinteresserte i rolige omgivelser med spennende atmosfære.

Trondheim whiskyfestival arrangeres 14. mars 2015 på Scandic Solsiden.


Eksterne lenker