Forskjell mellom versjoner av «Malt Maniacs»

Fra Whiskywiki
Hopp til: navigasjon, søk
m
 
Linje 1: Linje 1:
 
[[Bilde:MM.gif|left]]
 
[[Bilde:MM.gif|left]]
  
'''Malt Maniacs''', sammen med sine søstersider [[Malt Madness]] og [[Whiskyfun]], er en av de mest omfattende og lengstlevende whiskynettsidene drevet av uavhengige «amatører» (Malt Madness har vært på nett siden 1996). Redaktør og en av hovedmennene bak er [[Johannes van den Heuvel]].
+
'''Malt Maniacs''', sammen med sine søstersider [[Malt Madness]] og [[Whiskyfun]], er en av de mest omfattende og lengstlevende whiskynettsidene drevet av uavhengige «amatører» (Malt Madness har vært på nett siden [[1996]]). Redaktør og en av hovedmennene bak er [[Johannes van den Heuvel]].
  
 
For tiden består Malt Maniacs-kollektivet av 24 personer fra hele verden, inkludert [[Serge Valentin]], [[Charles MacLean]], [[Dave Broom]] og [[Martine Nouet]].
 
For tiden består Malt Maniacs-kollektivet av 24 personer fra hele verden, inkludert [[Serge Valentin]], [[Charles MacLean]], [[Dave Broom]] og [[Martine Nouet]].

Nåværende revisjon fra 12. mai 2010 kl. 21:54

MM.gif

Malt Maniacs, sammen med sine søstersider Malt Madness og Whiskyfun, er en av de mest omfattende og lengstlevende whiskynettsidene drevet av uavhengige «amatører» (Malt Madness har vært på nett siden 1996). Redaktør og en av hovedmennene bak er Johannes van den Heuvel.

For tiden består Malt Maniacs-kollektivet av 24 personer fra hele verden, inkludert Serge Valentin, Charles MacLean, Dave Broom og Martine Nouet.

Foruten nyhetsbrev arrangerer Malt Maniacs sin egen prisutdeling en gang i året, Malt Maniacs Awards, og det kanskje nyttigste verktøyet for den jevne whiskyentusiast er Malt Maniacs Matrix, der smaksnotatpoeng på alle tapninger smakt av minst fire medlemmer trekkes inn for å gi en kort, enkel oversikt over deres vurdering av forskjellige whiskytapninger.Eksterne lenker

Malt Maniacs